e
Banner

Etiketler: vittorio zagaia



500 milyar dolarlık ihracat hedefi için lojistikler vize istiyor!



2023 yılındaki 500 milyar dolarlık ihracat hedefini masaya yatıran lojistik sektörü temsilcileri, hedefin gerçekçi ama lojistik alanındaki altyapıyla ulaşılabilirliğinin iyi yönetim, doğru planlama ve güçlü yatırımlarla mümkün olduğunu söylediler.





Galata tekstil lojistiğinde podyuma birkaç sezon önde çıkıyor


Yayın: 02-08-2014
Kategori: Tekstil

Hizmet sunduğu sektörlerin ihtiyaçlarını doğru tespit edip, müşterilerinden bir adım önde giderek, onlar için bugünden adımlar atan Galata Taşımacılık, tekstil lojistiğinde de bu ilkeden şaşmıyor. 




Galata Taşımacılık’ın her müşteriye özel bir lojistik kreasyonu var



Galata Taşımacılık, tekstil sektöründeki her müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru tespit edip, lojistik hizmetlerde buna uygun bir kreasyon yaratıyor. Hazır giyim ve tekstil sektörünün iş hacimleri ve ciroları içinde ciddi bir paya sahip olduğunu belirten Galata Taşımacılık CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vittorio Zagaia, “Önümüzdeki süreçte özellikle yurtiçi perakende sektörüne yönelik daha fazla yatırım yapmayı ve müşterilerimize daha hızlı ve rekabetçi çözümler sunmayı hedefliyoruz” diyor.




Galata Taşımacılık, 360 derece hizmetlerini intermodal ile güçlendirdi



Kara, hava, denizyolu taşımacılığı ve katma değerli hizmetlerine 45’lik konteyner ile başlattığı intermodal taşımacılığı da ekleyerek hizmet portföyünü genişleten Galata Taşımacılık, ilk yurt dışı yatırımını gerçekleştirdiği Afrika’da açılımlarını sürdürecek. Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Vittorio Zagaia, “Bizim için öncelikli olan şey 360 derece hizmet veren güvenilir çözüm ortağı profilimizi müşterilerimiz ve iş ortaklarımız nazarında muhafaza etmek” dedi. 




Galata Taşımacılık pandemiye rağmen yatırımda hız kesmedi



Pandemi döneminde teknolojik altyapılarının ve hizmet çeşitliliği stratejilerinin kendilerine önemli avantajlar sağladığını vurgulayan Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Vittorio Zagaia, krize rağmen intermodal ve ulusal taşımacılık alanında önemli ekipman yatırımı gerçekleştirdiklerini, Bursa’da depo, Ankara ve Mersin’de temsilcilik açtıklarını, karayolunda hizmet verdikleri ülke sayısını 17’ye çıkardıklarını söyledi. 




Galata Taşımacılık tekstil lojistiğinde kabına sığmıyor



Kurulduğu yıldan itibaren oluşturduğu taşıma modelleriyle tekstil sektörünün işini kolaylaştıran Galata Taşımacılık, bu alanda yeni adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak ETGB kapsamında yurt dışına yönelik tekstil ürünleri taşıma operasyonları başlattıklarını ve kısa zamanda önemli bir hacme ulaştıklarını belirten Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Vittorio Zagaia, karayolunda portföylerine ekleyecekleri yeni ülkelerle sektöre yönelik hizmet kapsama alanlarını daha da büyüteceklerini söyledi. 




Galata Taşımacılık yerelde ve globalde yatırımları artırıyor



Bu dönemde ulusal ve intermodal taşımacılığa ağırlık veren, depolama hizmetlerini büyüten Galata Taşımacılık, yatırımda hız kesmeyecek. Ulusal alanda yeni ofis yatırımlarıyla daha fazla müşteriye dokunacaklarını belirten Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Vittorio Zagaia, özellikle Afrika ülkelerinde önemli açılımlar gerçekleştireceklerini açıkladı. 




Galata Taşımacılık 25. yılını yeni yatırımlarla taçlandıracak


Yayın: 19-01-2022
Kategori: Lojistik

Yüzde 50 kadın çalışan, yüzde 80 kadın yönetici oranıyla lojistik sektöründe fark yaratan şirketlerden Galata Taşımacılık, 25. yılını kutladığı 2022’ye yeni yatırımlara giriyor. Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Vittorio Zagaia, parsiyel taşımacılık hizmeti sundukları ülke sayısını 20’ye çıkaracaklarını, havayolu, denizyolu ve intermodal taşımacılığa yatırım yapmaya devam edeceklerini, depolamada katma değerli hizmetleri sürdüreceklerini ve istihdam oranını artıracaklarını söyledi. 




Galata Taşımacılık kadın liderleriyle el yükseltiyor



BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) Sözleşmesi’ni imzalayarak eşitlikçi çalışma ortamı yaratma hedefine bir halka daha ekleyen Galata Taşımacılık, yaklaşık yüzde 50 kadın çalışan, yüzde 80 kadın yönetici oranına sahip. Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Vittorio Zagaia,“Başarımızın temelinde kadınlar çok önemli bir yere sahip” dedi. 




Galata Taşımacılık parsiyel yükleri de intermodalle yönlendirdi


Yayın: 18-10-2022

Galata Taşımacılık, intermodale yönelik yatırımlarına devam ediyor. Yıl sonuna kadar 45”HC PW’lik konteyner sayısını 200’e çıkaracak olan şirket, hem yurt içinde hem de yurt dışı parsiyel taşımalarda intermodali yaygınlaştırmayı hedefliyor.